1 Etusivu
1 Asunnot myydään
1 Asunnot vuokrataan
1 Toimitilat myydään
1 Varasto- ja Teollisuustilat vuokrataan
1 Toimitilat vuokrataan
1 Yritysesittely
1 Palvelu vuokranantajille
1 Palvelut
1 Tietosuojaseloste
1 Yhteystiedot
1 Etsimme
 
 

PALVELU VUOKRANANTAJILLE

Oletpa sitten asunnon tai toimitilan omistaja palvelemme sinua luottamuksellisesti.

Asunnon vuokraaminen itse

Jos haluaa antaa asunnon vuokralle ja etsiä vuokralaisen itse, on syytä olla erittäin varovainen vuokralaista valittaessa. On erittäin tärkeää selvittää asunnonhakijan tausta ja luottotiedot mahdollisimman hyvin, koska sen jälkeen kun vuokralainen on jo muuttanut asuntoon suojelee lainsäädäntömme vuokralaista, vaikka hän ei huolehtisi velvoitteistaan. Vuokralaisen häätämiseen tarvitaan aina oikeuden päätös.

On tavallista että henkilöt jotka ovat hoitaneet huonosti aikaisemmat vuokrasuhteensa ottavat suoraan yhteyttä vuokranantajiin tai etsivät asuntoa esim. lehti-ilmoituksin, koska asioidessaan ammattitaitoisen välittäjän kanssa heidän taustansa paljastuisivat. Asunnonhakijat jotka ovat hoitaneet asiansa mallikkaasti käyttävät puolestaan mielellään välittäjien palveluita, helpottaakseen asunnonhakuaan.

Asunnon vuokraaminen välittäjän kautta

Markku Koskinen Oy LKV on toiminut jo vuodesta 1991 pääkaupunkiseudulla. Olemme palvelleet vuosien varrella satoja tyytyväisiä asiakkaita. Hoidamme asunnon vuokrauksen alusta loppuun puolestanne, vuokranantajan tarvitsee vain hyväksyä löytämämme vuokralainen. Tarkistamme aina vuokralaisen luottotiedot. Palvelumme on tehokas ja tähtää aina katkeamattomaan vuokranmaksuun.
Sen lisäksi että turvaamme katkeamattoman vuokranmaksun arvioimme onko vuokra oikealla tasolla, esittelemme asunnon hakijoille, tarkistamme luottotiedot ja tarvittaessa olemme yhteydessä hakijan aiempaan vuokranantajaan ja työnantajaan. Haastattelemme kaikki hakijat ja etsimme sopivimman mahdollisen vuokralaisen. Teemme myös vuokrasopimukset, sovimme sopimuksen ehdoista ja säilytämme vuokravakuuden maksutta. Tarvittaessa tarkistamme asunnon kunnon jotta vakuus voidaan palauttaa vanhalle asukkaalle ja huolehdimme avainten luovutuksesta.
Voitte luottavaisin mielin liittyä satojen tyytyväisien asiakkaittemme joukkoon. Kauttamme saatte myös maksuttoman juridisen neuvonnan kaikissa kiinteistön-välitykseen liittyvissä asioissa. Annamme myös tarvittaessa neuvoja asunnon remontointiin liittyvissä asioissa. Toimitilapalvelujen johdosta on meillä runsaasti kontakteja eri alojen ammattilaisiin, tästä on suoraa hyötyä myös vuokranantajalle. Olemme hyvin tavoitettavissanne, palvelumme ei rajoitu virka-aikaan palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kokeile vaikka heti!

Toimitilan vuokraaminen välittäjän kautta

Toimitilavuokraus on ollut vahvaa osaamisaluettamme jo yhtiön perustamisesta lähtien. Olemme palvelleet satoja tyytyväisiä kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita vuosien varrella. Palvelemme sekä vuokranantajia että vuokralaisia. Teemme tarvekartoituksen jonka avulla pystymme löytämään sopivan vuokralaisen tiloihinne.
Palvelumme kattaa kaiken, vuokranantajan ei tarvitse kuin hyväksyä vuokralainen. Toimitiloissa vuokralainen on usein yhtiö. Tarkistamme hakijayhtiön luottotiejoen lisäksi myös vastuuhenkilöiden taustat, lisäksi selvitämme hakijayhtiön liikevaihdon ym. tiedot ja tarvittaessa olemme myös yhteydessä aiempaan vuokranantajaan. Etsimme teille sopivimman mahdollisen vuokralaisen Tavoitteenamme on aina katkeamaton vuokranmaksu. Meiltä saatte myös juridista neuvoa kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa.

Välityspalkkiomme on 1,24 kertaa kuukauden vuokra sisältäen arvonlisäveron. Palkkiomme on 100 prosenttisesti vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Ota yhteyttä!


Markku Koskinen
050-521 7677
markku@kohtiuuttakotia.fi

Toni Koskinen
050-514 2310
toni@kohtiuuttakotia.fi

KIINTEISTÖNVÄLITYS
MARKKU KOSKINEN OY LKV [A]

Keilapolku 1
01280 Vantaa
info@kohtiuuttakotia.fi