1 Etusivu
1 Asunnot myydään
1 Asunnot vuokrataan
1 Toimitilat myydään
1 Varasto- ja Teollisuustilat vuokrataan
1 Toimitilat vuokrataan
1 Yritysesittely
1 Palvelu vuokranantajille
1 Palvelut
1 Tietosuojaseloste
1 Yhteystiedot
1 Etsimme
 
 

OSTAJAN TARJOUS

Ostajan Tarjous -mallisessa myynnissä asunnon hinta määräytyy kysynnän mukaan. Se ei ole huutokauppaa, sillä korkein tarjous ei aina saa asuntoa. Myyjä valitsee itse, minkä tarjouksen hyväksyy ja millä ehdoilla. Joskus pelkkä myyntihinta ei ole ratkaiseva.

Ostajat tarjoavat asunnon lähtöhinnasta ylöspäin. Asunnosta tehdyt tarjoukset näkyvät netissä asunnon sivuilla. Näin ostaja tietää millaisia tarjouksia asunnosta on jo tehty.

OSTAJAN TARJOUKSEN KULKU:

Välittäjä ja myyjä määrittävät yhdessä lähtöhinnan

Ostajan Tarjous - myynnissä välittäjä aloittaa arvioimalla asunnon todennäköisesti toteutuvan kauppahinnan. Tämän jälkeen määritellään hinta yhdessä myyjän kanssa. Lähtöhinta valitaan näiden mukaan, ja se on hinta joka näkyy asunnon markkinoinnissa.

Ostajat esittävät tarjouksia

Ostajat tekevät sitovia tarjouksia lähtöhinnasta ylöspäin. Lähtöhinnan alittavia tarjouksia ei voi tehdä. Tarjoukset päivitetään myynti-ilmoitukseen Ostajan Tarojus -sivulle ja käytettävälle myyntisivustolle (esim. oikotie/etuovi) kun niitä saapuu, ja välittäjä ilmoittaa myyjälle uudet tarjouksen heti. Saatuaan tarjouksen myyjä voi joko hylätä sen ja odottaa muita tarjouksia tai hyväksyä tarjouksen. Kaikki ostotarjoukset tehdään kirjallisesti. Ostajan Tarjous on voimassa vähintään kolme (3) vuorokautta ja enintään kuusi (6) vuorokautta.

Myyjä hyväksyy parhaan tarjouksen

Myyjä voi hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Kaikki, jotka ovat tehneet tarjouksen huoneistosta, saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta. Lain mukaan toteutunutta kauppahintaa ei kuitenkaan näytetä Internetissä. Myyjällä on kuitenkin aina oikeus olla hyväksymättä tarjousta ja olla myymättä kohdetta.


KIINTEISTÖNVÄLITYS

MARKKU KOSKINEN OY LKV [A]
Keilapolku 1
01280 Vantaa

info@kohtiuuttakotia.fi
puh. 050-521 7677
puh. 050-514 2310

Markku Koskinen
Kiinteistönvälittäjä LKV
050-521 7677
Kiinteistönvälitystä vuodesta 1984

Toni Koskinen
Kiinteistönvälittäjä LKV
050-514 2310
Kiinteistönvälitystä vuodesta 1998

y-0890501-5